از مهندسی قهرمان درون تا مدیریت نادان درون
1-مدیریت نبوغ: روحیه کاوشگری خود را شارژ کنید
همیشه در جست و جوی ایدهها، عقاید، آدمها، و اندیشههای متفاوت باشید. قهرمان درون ما اَبَر- انسانی است ماجراجو و کاوشگر.کاوشگری ، افراد را در موقعیتی قرار می دهد که آن ها مسائل خود را از طریق اندیشه،کاوش و پژوهش به مدد شواهد موجود یا گردآوری شده بیازمایند و شخصاً از آنها نتیجه گیری کنند. حس کاوشگری با کند و کاو شکوفا شده و شکل میگیرد. برای تقویت روح کاوشگری خود، از سرکوب بیجهت کودک درونتان پرهیز کنید. نتایج تحقیقات نشان میدهد، کودکانی که در شکستن و جدا کردن قطعات اسباب بازی تبحر دارند در آینده افراد خلاقتری خواهند بود!
2- مدیریت دانش: دیگران را در یافتههای خود سهیم کنید
سخاوت شاخصهی انکارناپذیر قهرمان درون است. هر کسی شایستگی همراهی شما در ماجراجوییهایتان را ندارد؛ اما با این حال هرکسی لایق آن است تا از چشمهی تجاربتان سیراب شود. اشتراک دانش روشی منحصر به فرد در بدست گرفتن ابتکار عمل و رهبری است. پنهان کردن دانستهها و داشتهها در پستوتهای ذهنی تنها موجب تقویت و تغذیهی نادان درون خواهد شد. اشتراك هدفمند دانش در سازمانها به يادگيري سريعتر فردي و سازماني منجر گشته، خلاقيت را توسعه ميدهد و در نهايت به بهبود عملكرد فرد و سازمان ميانجامد.
3- مدیریت زمان: بیکار ننشینید
خود را سرگرم کاری کنید، بسازید، ارتباط بگیرید و شبکهی روابط خود را گسترده کنید، از دیگران دستگیری کنید، خلق کنید و سازنده باشید. عموماً انسانها در آینده از اینکه کاری را کردهاند احساس پشیمانی نمیکنند، بلکه ندامت و غبطهی آنها بابت کارهای مفیدی است که توانایی انجام آن راداشته اما نکردهاند. تنپروری، و پدیدهی موسوم به پرسه زنی افکار از کارهای مورد علاقهی نادان درون است.
سبز باشید