وبسایت شخصی پرویز درگی معلم بازاریابی

:: اشتباهات بنگاهها ی اقتصادی در زمان بحران ، زیانبارتر هستند:: 27 تیر
admin لایک 0 دیدگاه

:: اشتباهات بنگاهها ی اقتصادی در زمان بحران ، زیانبارتر هستند::


10 اشتباه بزرگ شرکت مایکروسافت در سال 2009 که موجب شدند سال 2009 یکی از سخت ترین سالهای مایکروسافت باشد معرفی شدند.


بحران و آشفتگی اقتصادی یکی از سختی هایی است که این شرکت را با محدودیتهای زیادی مواجه ساخت، با این حال مایکروسافت می توانست بهتر از آنچه در این سال از پس مشکلات خود برآمد، آنها را مهار کند. در ادامه لیستی از برترین اشتباهات مایکروسافت طی سال 2009 مورد بررسی قرار می گیرد:


:--><!--/smile: ارائه نکردن پیشنهاد ارتقا مستقیم ویندوز XP به ویندوز 7: از دیدگاه رابطه میان مشتریان و فروشندگان نرم افزاری مسیر ارتقا ویندوز XP به ویندوز 7 کاملا اشتباه است. کاربران ویندوز XP نباید از تمامی اطلاعات خود نسخه پشتیبانی تهیه کرده، ویندوز جدید را نصب کرده و اطلاعات را به سیستم بازگردانند. در واقع مایکروسافت برای ارتقا ویندوز به نسخه جدید آن برای بسیاری از مشتریان و تجارتهای مختلف موانع بسیاری به وجود آورده است زیرا برای برخی از شرکتها یک عکس معمولی به مفهوم یک تجارت است، در حالی که مایکروسافت نمی تواند از تمامی کاربرانی که از نسخه های قدیمی ویندوز استفاده می کنند پشتیبانی کند و این نقص می تواند ویندوز را از تبدیل شدن به سیستم عاملی که باید باشد، دور سازد.


:--><!--/smile: متوقف کردن مشاوره های مالی: مایکروسافت در آغاز ماه ژانویه رد و بدل کردن مشاوره های مالی خود را به وال استریت متوقف کرد. بر اساس گزارش، سی نت این تصمیم به سادگی تصمیمی فاجعه آمیز خطاب می شود زیرا عواقب بسیار ناگواری را برای این شرکت به همراه داشت. با متوقف کردن این فرایند هرج و مرجی در فرایند فروش و درآمد زایی این شرکت به وجود آورد. در مقابل شرکت اپل با ادامه ارائه مشاوره های خود اطلاعاتی مثبت را در زمینه مالی به وجود آورد که این اطلاعات به افزایش قیمت سهام این شرکت کمک بزرگی کرد.


:--><!--/smile: متوقف کردن فعالیتهای حیاتی: مایکروسافت با انجام مخالف آنچه بالمر پیشنهاد می داد نسبت به بحران اقتصادی اش واکنش نشان داد. بالمر در نمایشگاه الکترونیک 2009 از اهمیت پس انداز مالی در دورانهای سخت سخن گفت اما مایکروسافت به هیچ وجه توجهی به این پیشنهاد نکرد و در کنار آن پروژه هایی که می توانستند در آینده برای این شرکت درآمدزا شوند را نابود کرد.


:--><!--/smile: کشتن پروژه های سرمایه زا: مایکروسافت نه تنها تبر کاهش هزینه های شرکت را بر پیکر کارمندان باارزش خود زد بلکه پروژه هایی کوچک را که می توانستند در آینده سرمایه ای قابل توجه به شمار روند را نیز متوقف کرد. این در حالی است که برخی از بهترین محصولات مایکروسافت از همین پروژه های کوچک شکل گرفته اند.


<!--smile:--><!--/smile--> دادن مجوز ActivSync به گوگل: مایکروسافت مجوز پروتکل هماهنگ سازی یا Sync را به رقیب خود گوگل داد. پس از آن گوگل به سرعت از سیستم ActiveSync برای نامه های الکترونیک، تقویم و هماهنگ سازی تماسهای اینترنتی در خدمات خود استفاده کرد. گوگل در عین حال از این تکنولوژی برای ایجاد نرم افزار Exchange Server استفاده کرد که به این شکل شرکتهای تجاری از این خدمات به جای نرم افزار Outlook استفاده کردند. در واقع مایکروسافت با دادن این امتیاز گوگل را در زمینه فناوری هایی مانند تلفن همراه نیز به پیش راند.


سبز باشید

درباره وبلاگ
من نوشتن را دوست دارم هر روز می نویسم .با بنیان گذاری TMBA و زیر مجموعه های آن شامل : آموزشگاه بازارسازان،شرکت نوربیز، کانون تبلیغاتی ضمیر بازار، مجله بازار یاب بازارساز، مجله TMBA، انتشارت بازاریابی، فروشگاه کتاب، دپارتمان مشاوره، دپارتمان تحقیقات بازاریابی و... سعی کرده ام با همراهی همکارن صمیمی در نهایت توان در خدمتگزاری به جامعه کار و کسب ایران بکوشم.