وبسایت شخصی پرویز درگی معلم بازاریابی

تکنیک‌ها و عادتهای افراد موفق 27 تیر
admin لایک 0 دیدگاه

تکنیک‌ها و عادتهای افراد موفق

افرادی که در مسیر حرفهای خود به موفقیت دست مییابند، به تدریج عادت‌هایی را در خود به وجود میآورند که شاید برخی از آنها از دید سایرین، غیرعادی و عجیب باشد اما در ایجاد بستر لازم جهت موفقیت کمک شایانی به فرد میکنند. گاه حتی چیدمان میز کاری میتواند عاملی برای افزایش انگیزه و بالا رفتن بهرهوری باشد.
در ادامه قصد دارم به بررسی صورت گرفته درباره تاکتیک‌ها و عادات موفقیت در برخی از افراد که همگی ما آنها را به خوبی میشناسیم، اشاره کنم:
1) ارنست همینگوی
همینگوی یکی از بزرگترین نویسندگان امریکایی در قرن بیستم است که برخی از کارهای او از جمله پیرمرد و دریا در زمره بهترین داستانهای ادبیات مدرن هستند. یکی از عادات همینگوی این بود که ترجیح میداد ایستاده کار کند. نکته جالب اینجاست که امروزه پژوهش‌های صورت گرفته درباره بهره‌وری نشان می‌دهند. استفاده از میزهای ایستاده (میزهایی که فرد پشت آنها می‌ایستد) 10% بهره‌وری را افزایش می‌دهد.
او برای انگیزه دادن به خود، قرار میگذاشت که اگر تعداد مشخصی از کلمات را در طول روز بنویسد (معمولاً او بین 450 تا 1250 کلمه در روز مینوشت) به خودش جایزه دهد و به ماهیگیری برود.
پشتکار همینگوی و ناامید شدن او مثال زدنی بود. فاصله بین زمانی که ایده کتاب پیرمرد و دریا در ذهن او شکل گرفت تا زمانی که نسخه نهایی کتاب آماده شد 16 سال بود. همچنین او فصل آخر کتاب زنگ‌ها برای که به صدا درمیآیند را 39 بار نوشت. 
2) الون ماسک
بنیانگذار تسلا میگوید که از همان اولین روز کاری‌اش، با خود قرار گذاشته که تکنیک پامادورو را در کارش پیاده کند. بر اساس این تکنیک برای هر 25 دقیقه کار کردن باید 5 دقیقه استراحت در نظر گرفت. ماسک میگوید که رمز موفقیت او شکستن کارها به اجزای کوچکتر و تمرکز بر هر یک از واحدهای تشکیل دهنده بوده است.
3) آریانا هافمن
در سال 2013 هافمن برای کارکنان روزنامه هافینگتون پست برنامهای تنظیم کرد که طی آن آنها در کلاسهای مدیتیشن و یوگا شرکت میکردند. هافمن تاکید میکرد که کارکنان نباید سلامتی خود را فدای کار کنند. پژوهشی که در سال 2008 انجام شده نشان میدهد که استفاده از تکنیک‌های آرامش بخش، 69 دقیقه بهره‌وری فرد را در طول روز ارتقا میدهد. 
4) آلبرت انیشتین
آلبرت انیشتین همیشه در مقابل این عبارت که میز بهمریخته نشانه ذهن بهم‌ریخته است، میگفت: "پس میز خالی، نشاندهنده چیست؟"
انیشتین به "بازی ترکیبی" اعتقاد داشت. منظور از بازی ترکیبی ترکیب مفاهیم به ظاهر بی ربط برای خلق ایدههای جدید و نوآورانه است.
محققان در دانشگاه نورث وسترن به این نتیجه رسیده‌اند که افراد در اتاق‌های بهم‌ریخته سریع‌تر راه‌حلهای خلاق برای مسائل پیش روی‌شان پیدا میکنند.
5) مارک زاکربرگ
بنیانگذار فیسبوک، اصلاً دفتر کار ندارد و ترجیح میدهد میزی شبیه سایر کارکنان شرکتش داشته باشد. او با خود قرار گذاشته است که تحت هر شرایطی هر دو هفته یک کتاب جدید بخواند و سپس آن را به امانت به یکی از کارکنان شرکت خود بدهد. این فرد نیز موظف است در طول دو هفته کتاب را بخواند و سپس کتاب را به فرد دیگری امانت بدهد. این چرخه به همین ترتیب ادامه می‌یابد.

سبز باشید
 

درباره وبلاگ
من نوشتن را دوست دارم هر روز می نویسم .با بنیان گذاری TMBA و زیر مجموعه های آن شامل : آموزشگاه بازارسازان،شرکت نوربیز، کانون تبلیغاتی ضمیر بازار، مجله بازار یاب بازارساز، مجله TMBA، انتشارت بازاریابی، فروشگاه کتاب، دپارتمان مشاوره، دپارتمان تحقیقات بازاریابی و... سعی کرده ام با همراهی همکارن صمیمی در نهایت توان در خدمتگزاری به جامعه کار و کسب ایران بکوشم.