وبسایت شخصی پرویز درگی معلم بازاریابی

10 قانون بازاریابی در شبکه های اجتماعی 27 تیر
admin لایک 0 دیدگاه

10 قانون بازاریابی در شبکه های اجتماعی

بهره گیری از قدرت محتوا و بازاریابی از طریق رسانه های اجتماعی می تواند به ارتقای کمی و کیفی مخاطبان و مشتریان به شکل چشمگیری کمک کند. اما بازاریابی در رسانه های مجازی اجتماعی آن هم بدون هیچ تجربه قبلی یا بینش کافی می تواند چالش برانگیز باشد.
لذا درک اصول بازاریابی از طریق رسانه های اجتماعی حیاتی است:
1.    قانون گوش دادن
موفقیت در رسانه های اجتماعی و بازاریابی محتوایی مستلزم آن است که بیشتر گوش کنیم و کمتر صحبت کنیم. مطالب آنلاین مخاطبان هدف خود را بخوانید وخود را در مباحث آنها دخیل کنید تا از این رهگذر یاد بگیرید چه چیزهایی برای آنها اهمیت دارد. تنها پس از آن می توانید محتوایی را ایجاد و جرقه مکالماتی را بزنید که به جای بهم زدن آسایش آنها موجب ارزش افزایی در زندگی شان میشود.
2.    قانون تمرکز
متخصص بودن در یک حوزه بهتر از شناخت عمومی داشتن نسبت به حوزه های مختلف است. به همین ترتیب در پیش گرفتن یک استراتژی کاملا متمرکز در زمینه رسانه های اجتماعی و بازاریابی محتوایی که برای ساخت یک برند قوی در نظر گرفته شده فرصتی بهتر برای کسب موفقیت به نسبت اتخاذ یک استراتژی گسترده و پراکنده که تلاش می کند همه چیز برای همه کس باشد فراهم میکند.
3. قانون کیفیت
کیفیت از کمیت پیشی میگیرد. داشتن تنها 1000 مخاطب که مطالب شما را میخوانند و آن را با دوستانشان به اشتراک میگذارند بسیار ارزشمندتر و موثرتر از داشتن صدها هزار ارتباطی است که پس از اولین برخورد با شما ناپدید می شوند.
4. قانون صبر
موفقیت در زمینه رسانه های اجتماعی و بازاریابی محتوا یک شبه اتفاق نمی افتد. برای دستیابی به نتایج مطلوب باید راه درازی را بپیمایید.
5. قانون ترکیب
اگر محتوای با کیفیت انتشار دهید و در مسیر جذب مخاطبان باکیفیت گام بردارید، آنها این محتوا را با مخاطبان خود در توییتر، اینستاگرام، LinkedIn، وبلاگ های شخصی خود به اشتراک خواهند گذاشت.
این اشتراک گذاری و بحث و تبادل نظر پیرامون مطالب تولیدی شما، موجب میشود که کلیدواژه هایتان در موتورهای جست و جوگر شناخته شوند که بالطبع نتیجه آن گشوده شدن مسیرهای جدید برای دسترسی بیشتر در فضای مجازی خواهد بود.  
6. قانون نفوذ
برای یافتن تاثیرگذاران آنلاین در بازار خود که مخاطبان با کیفیتی داشته و به احتمال زیاد علاقه مند به محصولات، خدمات و کار و کسب شما هستند وقت بگذارید. با این دسته افراد ارتباط بگیرید و روابط خود را با آنها تقویت کنید.
اگر شما در رادار توجه آنها به عنوان یک منبع جالب و معتبر از اطلاعات مفید جای بگیرید، آنها ممکن است مطالب شما را با مخاطبان خود سهیم شوند، که این امر می تواند برند شما را در مقابل چشم مخاطبان جدید فراوانی قرار دهد.
7. قانون ارزش
اگر شما تمام وقت خود را در شبکه های اجتماعی به طور مستقیم صرف ترویج و تبلیغ محصولات و خدمات خود کنید، مردم دیگر به شما گوش نخواهند کرد. وظیفه شما ارزش افزایی به گفت و گوها است. کمتر روی مکالمات تمرکز کنید و بیشتر زمان و انرژی تان را صرف ایجاد مطالب و محتوای جذاب و توسعه روابط با تاثیرگذاران آنلاین کنید. در این صورت، آنها تبدیل به مبلغ و رسانه شما خواهند شد.
8. قانون تایید و قدردانی
یک فرد پویای اجتماعی در ارتباطات حضوری تلاش میکند دیگران را نادیده نگیرد. همین قاعده در اکوسیستم آنلاین نیز صادق است.  برقرای و رشد روابط یکی از مهم ترین بخش های موفقیت در بازاریابی رسانه های اجتماعی است، بنابراین با توجه به مخاطبانتان، قدردان همراهی آنها باشید.
9. قانون دسترسی
بعد از تولید و اشتراک محتوا ناپدید نشوید و در دسترس مخاطبان خود باشید. این بدان معناست که شما باید به طور مداوم محتوا  منتشر کنید و در گفتگوها شراکت کنید. دنبال کنندگان آنلاین تا حدودی بی وفا هستند و اگر مدتی از نظر آنها ناپدید شوید در جایگزینی تان تردید نخواهند کرد. 
10. قانون عمل متقابل
شما نمی توانید از دیگران انتظار داشته باشید که مطالبتان را به اشتراک بگذارند و در موردتان صحبت کنند آن هم زمانی که خودتان متقابلا این کار را در حق آنها نکرده باشید. بنابراین، بخشی از زمان شما در رسانه های اجتماعی باید صرف رصد گری، مطالعه و به اشتراک گذاری و صحبت کردن در مورد محتوای منتشر شده توسط دیگران شود.
منبع:
https://www.entrepreneur.com/article/218160

سبز باشید
 

درباره وبلاگ
من نوشتن را دوست دارم هر روز می نویسم .با بنیان گذاری TMBA و زیر مجموعه های آن شامل : آموزشگاه بازارسازان،شرکت نوربیز، کانون تبلیغاتی ضمیر بازار، مجله بازار یاب بازارساز، مجله TMBA، انتشارت بازاریابی، فروشگاه کتاب، دپارتمان مشاوره، دپارتمان تحقیقات بازاریابی و... سعی کرده ام با همراهی همکارن صمیمی در نهایت توان در خدمتگزاری به جامعه کار و کسب ایران بکوشم.