وبسایت شخصی پرویز درگی معلم بازاریابی

میز کارمان را به سبک حرفه ایها بچینیم 27 تیر
admin لایک 0 دیدگاه

میز کارمان را به سبک حرفه ایها بچینیم

انسانهای بهره‌ور محیط کاری خود را به گونه ای سر و سامان می دهند که بر راندمان کاری‌شان بیفزاید. در این یادداشت به سراغ تنی چند از نام های بزرگ و پرآوازه در عرصه بهره‌وری رفته ایم و از آنها سوال کرده ایم که میز کارشان را با چه وسایلی می چینند.

پیتر والش

پیتر والش نویسنده خوشنام کتاب "بیش از اندازه است: برنامه ای عملی برای زندگی سرشار" میز کار خود را به یک خودرو تشبیه میکند. در یک اتومبیل؛ تمام آن چه وجود آن ضروری است از فرمان، رادیو، استارت، راهنما و دستگیره در دسترس قرار داشته و تنها به اندازه یک دست با راننده فاصله دارند. در مقابل تجهیزاتی که مورد نیاز است اما بصورت مرتب مورد استفاده قرار نمیگیرد. در فاصله ای به اندازه 2 دست قرار داشته و دیگر اقلام مثل جعبه آچار و لاستیک زاپاس در صندوق عقب جای دارند. به گفته ی پیتر والش، میز کار ما باید دقیقا مثل خودروی زیر پایمان باشد و تنها باید اقلامی دم دست باشند که وجود آنها ضروری است و در همه حال به آنها نیازمندیم. میز والش شامل رایانه و صفحه کیبرد، شارژ موبایل و چند فایل و کازیوی چند طبقه حاوی اسناد و اطلاعات پروژه های در دست است. او می گوید که اینها تمام آن چیزی است که من روی میز خود دارم.

 

دیوید آلن

دیوید آلن از بزرگان و خبرگان علم بهره وری و مولف کتاب " انجام کارها: هنر بهره وری بدون استرس"برای رتق و فتق امور خود و انجام کارهای متعدد روزمره اش تنها به یک میز کوچک نیاز دارد. از دیدگاه او یک میز باید شامل 4 جزء باشد. تجهیزات، اقلام مرجع، دکوراسیون و لوازم تحریر . هر چیزی جز این موارد، زاید است.

میز آلن شامل یک بسته دستمال کاغذی، لیوانی حاوی لوازم تحریر و پاکت بازکن و یک کاتر و چند خودکار و یک قیچی و یک عدد فایل کوچک جهت نگهداری پرونده های در جریان است. او همچنین یک کامپیوتر جمع و جور به همراه کیبرد و موس بی سیم و نیز دفترچه یاداشت در اندازه متفاوت و یک دستگاه تلفن نیز دارد.

 

ژاکلین گلی

ژاکلین گلی نویسنده کتاب مدیریت روز به روز، یکی از خلوت ترین میزهای کار را دارد. مهم ترین وسیله موجود روی میز او یک دستگاه رایانه با صفحه نمایش بزرگ است که در کنار آن اقلام کاربردی دیگری از جمله دفترچه یادداشت و چند کتاب نیز به چشم میخورد. مرکز میز مهمترین قسمت میز ما است و باید سعی شود با توجه به نوع کارمان، پرکاربردترین وسیله در قسمت وسط میز قرار گیرد. بطور مثال کامپیوتر ژاکلین در وسط میز قرار گرفته است. اما اگر بطور مثال مطالعه کار اصلیتان باشد، آنگاه منطقی است که کتابها در وسط میز قرار بگیرند. مورد چشم انداز دیگر در میز ژاکلین، نظم سیم ها و کابل ها است. بطور کلی سیم ها یکی از وسایلی هستند که  سطح میز را شلوغ نشان داده و آن را بهم میریزند. 

بطور خلاصه، باید در چیدمان میز تلاش شود که حس انباشتگی منتقل نشود تا بتوان با آرامش به کارها رسیدگی کرد. فنگ شویی یکی از فلسفه هایی است که میتوان به کمک آن میز خود را به شکل بهینه، کاربردی و منظم چیدمان کرد. فنگ شویی به معنای باد و آب بوده، یک فلسفه و فن باستانی در چین است و برای پیدا کردن دکوراسیون مناسب و چیدمان درست اشیا در ساختمانهای مسکونی، تجاری، باغ و غیره استفاده می‌شود تا بهترین اثر را بر سلامتی، شادی، موفقیت، هماهنگی و به طور کلی انرژی مثبت چی داشته باشد. مهم‌ترین چیزهایی که باید رعایت کرد، پرهیز از بی نظمی و هرگونه انباشتگی، استفاده از رنگهای مناسب، خطوط منحنی، در نظر گرفتن جهت‌های مناسب است. مي‌توان با مرتب کردن ميز خود به روش فنگ شویی شاهد افزايش جريان انرژي و بهره وری باشيم. 

 

چگونه میز خود را فنگ شویی کنیم؟

بهتر است دست کم نیمی از میز خالی و خلوت باشد. ميز کار خود را به ۹ بخش تقسيم‌بندي کنید، این 9 بخش شامل موارد زیر است:

 

 

 

 

 

سبز باشید 

 

درباره وبلاگ
من نوشتن را دوست دارم هر روز می نویسم .با بنیان گذاری TMBA و زیر مجموعه های آن شامل : آموزشگاه بازارسازان،شرکت نوربیز، کانون تبلیغاتی ضمیر بازار، مجله بازار یاب بازارساز، مجله TMBA، انتشارت بازاریابی، فروشگاه کتاب، دپارتمان مشاوره، دپارتمان تحقیقات بازاریابی و... سعی کرده ام با همراهی همکارن صمیمی در نهایت توان در خدمتگزاری به جامعه کار و کسب ایران بکوشم.